При какви обстоятелства е по- добре да се въздържаме от залагане

Спортните залагания са интерес, хоби, или приятно занимание за уплътняване на свободното време. Освен това, за играчите, които влагат някакви средства, те са начин за печалба. За се спечелят реални пари от залози, е необходим късмет, интуиция, но и много познания за конкретния спорт. Липсата на компетентност често води до загуба и след подобни случаи, феновете започват да се осведомяват за тънкостите на играта. Каквито и познания да натрупаме, обаче, най-важното от тях винаги си остава едно и също- кога е по-добре да НЕ залагаме. Играчите, които са наясно с тези условия, често се радват на печалби от залози и нямат проблем с безконтролно залагане.

Има някои обстоятелства, които могат да повлияят отрицателно на преценката ви, и да провалят залога ви. Ако прегледате поредицата по-долу, може и да откриете нещо, което не ви е било известно досега.

Непознаване на спорта, за който залагате

Задължително е да познавате в детайли играта, за която искате да направите залог. Противното означава просто да се надявате, че интуицията ви няма да ви подведе. Обикновено, подобни стъпки приключват с провален залог и се оказват загуба на време. Залагането “ на сляпо “ е простено само на прохождащите фенове на залозите- според вярванията, първото залагане в живота винаги е печелившо. Но ако сте залагали и преди, със сигурност знаете, че е добре да познавате подробно правилата на спорта, в който влагате париге си..

Любимият ви отбор е с по-висок коефициент (лоша прогноза )

Знаете какво означава това – шансовете да спечелите не са големи. Ако познавате обстановката в отбора в момента, би трябвало да сте наясно, защо коефициента е такъв.

Привързаността към отбора ви е нещо, което няма да се промени, но отбелязаните коефициенти са променят при всеки мач. И ако искате да спечелите пари, трябва да се съобразявате с този факт. Емоционалният залог няма да докаже верността към отбора ви, а просто ще ви ядоса двойно, след като загубите.

Правите залог, за да “ отпуснете напрежението ”

Залагане под въздействие на емоциите е често срещан начин за разтоварване. След натоварен ден или негативни преживявания, емоциите действат преди разума. Ако познавате спорта в детайли, е много възможно да спечелите.И въпреки това, емоциите не са много препоръчителни в хазартните игри, освен ако нямате безпогрешна интуиция.

Правите залог с последните си пари

Това действие влиза в графата “ емоционални залози “. В подобна ситуация със сигурност ще бъдете под нервно напрежение и интуицията ще ви подведе. А това означава само едно- провален залог и загуба на пари. Последните ви пари!

Разумната постъпка от ваша страна изисква да си отделите специални средства, предназначени само за спортни залози. Ако сте с регистрация в онлайн букмейкър и разполагате с банка там, трябва да усвоите уменията да я управлявате. Така ще сте спокойни и ще мислите само за изхода на играта, което ви дава реални шансове за печалба.

Правите залог с голяма сума

Залагането на големи суми е ненужно рискована стъпка. Дори и да сте абсолютно сигурни в крайния резултат, не забравяйте, че това е спортна среща, а в една игра неочакван развой на събитията винаги е възможен. Влагането на прекалено много пари в един мач, много често приключва със загуба. Този пример също показва, колко е важно правилното управление на парите за залози.

По време на големи футболни първенства, не залагайте само на големи отбори

Ако обичате футбола и сте правили залози и преди, сигурно сте наясно, че по време на голям шампионат малките и по-неизвестни отбори често пъти постигат много добри резултати в началото. Ето защо е добре да анализирате ситуацията и да помислите добре. Не е препоръчително да действате импулсивно и веднага да заложите голяма сума на някой от известните отбори.

Спортните залози не са просто игра или средство за разпускане на напрежението. Залаганията са изкуство, което изисква доста познания, мисъл и определена стратегия от страна на играчите. Спортните фенове, които залагат от много време, са наясно, че тази игра изобщо не е лесна и не бива да се подценява, ако не искате да изгубите вложените си пари.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*