Обичате футбола и прогнозите – играйте във футболен експерт на bwin за €10000 на седмица

Ако обичате футбола и прогнозите то играта футболен експерт на bwin е точно за вас. Всяка седмица ви се дава възможност да познаете правилно резултата на 11 мача, посочени на страницата на bwin. Ако познаете правилно поне 7 от 11 мача, вие можете да спечелите една от страхотните им награди! Вие можете да правите по една прогноза всеки ден, но помнете, че всяка подадена прогноза трябва да бъде потвърдена чрез извършването на какъвто и да е залог с реални пари в сайта на bwin, в противен случай прогнозата няма да се отчита за тази промоция. Ако нямате регистрация в bwin може да си направите , като се възползвате и от щедрия начален бонус от 100% до 222 лева на bwin – подробности тук.

Как се играе bwin футболен експерт?

bwin футболен експерт се играе в кръгове, като всеки кръг протича определен брой дни и включва 11 мача, които да прогнозирате. Вие можете да правите по една прогноза всеки ден и да спечелите следните награди във във всеки кръг – вижте таблицата с награди по-долу.

Всеки клиент на bwin може да спечели само една награда в даден кръг – отчита се най-успешната му/й прогноза. Ако двама или повече играчи правилно прогнозират 10 или всичките 11 мача в един и същ кръг, то те ще си поделят съответната парична  награда. Всички победители ще бъдат уведомени чрез съобщение в сметките им, след като спечелените от тях награди бъдат кредитирани в в сметките им. След като съответният кръг е приключил и резултатите на всички включени в него 11 класиращи мача са известни, вие ще видите колко мача правилно сте прогнозирали за всеки ден, в който сте подали прогноза. Ако видите иконка на награда – това означава, че сте познали правилно поне 7 мача и сте спечелили съответната награда.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*